Хайфу лифтинг


Победете гравитацията с най-новата и единствена по рода си технология за лифтиране т.н. ХАЙФУ!

Технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). Ефекта е радикално, но неинвазивно подмладяване на лицето – комбинация от стягане и изразен лифтинг ефект. Това, което едва вчера беше невъзможно дори да си представим, днес вече е реалност – SMAS-лифтинг без скалпел! При този метод интервенцията се осъществява в точно нужния участък, на нужната дълбочина, с необходимата активност на лъча, при това абсолютно безопасно - без да се нарушава повърхностният слой на кожата, без да се увреждат меланоцитите, което го прави приложим за всеки фототип кожа и целогодишно!

Какво представлява SMAS-лифтинг?
Повърхностният мускулен апоневротичен слой (SMAS-слой) представлява анатомична структура от колагенови и еластинови влакна, която покрива мимическите мускули на лицето. Намира се непосредствено под подкожната мастна съединителна тъкан и свързва мимическите мускули на лицето с дермата. SMAS-слоят служи за поддръжка на меките тъкани на лицето, като ни защитава от гравитационното стареене (отпускане на кожата). С течение на годините, когато нивото на SMAS намалява, кожата на човека става повехнала и увиснала, образуват се бръчки и гънки. За да се получи ефективен лифтинг на кожата, е нужно да се въздейства върху колагеновите влакна в дълбоките слоеве на кожата на ниво SMAS. До момента, интервенця върху SMAS-слоя можеше да се извършва единствено оперативно (пластична хирургия).
Защо да изберем този тип лифтиране? 

Предимства:
ВЪЗВРЪЩА ЕСТЕСТВЕННИЯТ КОНТУР НА ВАШЕТО ЛИЦЕ!
Фокусираният ултразвуков лъч от системата SlimCity, подобно на хирургичен скалпел, премества дълбоките слоеве, като моделира безупречен контур на лицето и осигурява лифтинг на ниво мускули при всякакъв вид стареене.
ЛИПСВА ЕФЕКТА „НАПМПВАНЕ”, риска от асиметрия и образуването на фиброзна тъкан, които се получават при моделирането с филъри.
ЛИПСВА ЕФЕКТА „МАСКА”, който се получава при хирургичното моделиране.
Спестявате си, време, средства и болка!
Ефекта е видим веднага, но е и с градация! Тъй като на тъканите е необходимо време за формиране на нови колагенови влакна, ефектът от процедурата ще нараства в продължение на 4-6 месеца! Вие ще виждате резултата и подобрение на кожата всеки ден!
Дълготраен ефект – запазва се средно 2 години.
Процедурата може да се извърши на цялото лице или на зони: - чело, околоочен контур със скули, бузи, гуша и шия.