Термаж - фракционна радио честота (RF)

Фракционният радиочестотен лифтинг, познат още като Термаж е високо ефективна и модерна технология за минимизиране и заличаване на бръчките, подобряване контура на лицето, текстурата, еластичността и тонуса на кожата. Процедурата е бърза, неинвазивна, за всеки тип кожа и без старнични ефекти!

Кава е разликата между другите RF технологии и Термажът?
Фракционният RF използва патентована монополярна капацитивна енергия (CRF), която безопасно доставя топлина и енергия дълбоко в трите слоя на кожата. Тъй като тя достига по-голяма дълбочина в сравнение със стандртните RF технологии, CRF има много по-мощно стягащо и повдигащо действие! 

​На какъв принцип действа Термажът?
Радиочестотнат технология предизвиква 8,6 милиона трептения на клетката в секунда. В следствие на това се генерира силна топлина, което пък води до високоскоростни движения на молекулите в клетките.Поглъщайки топлината, кожната тъкан има способността и възможността да синтезира много повече колаген, което води до постепенно запълване на бръчките и подобряване на цялосната структура на тъканите. Също така, при Термаж технологията се осъществява движение на потоци от положително и отрицателно заредени йони. Това двичение формира електромагнитно поле в дълбоките подкожни слоеве, което от своя страна предизвиква резонанс в клетките и резултатът е повишен метаболизъм на тъканите и активизиране на колагеновата клетъчна регенерация.