Микродермобразио на BDR

Микродермобразиото е апаратна процедура, с помоща на която се осъществява финна,  бърза, лесна и ефективна  ексфолация на мъртвите клетки от повърхностният слой на кожата, без болка и дискомфорт. Подходяща е за всички видове и цветове кожа. Премахвайки ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, се стимулира продукцията на нови здрави клетки. Тази процедура намалява фините бръчки, старческите петна, белезите, стриите и полира кожата. Стимулира се еластичната тъкан под повърхността на кожата, като в резултат вашата кожа е по-здрава, жизнена и еластична. 
Защо да изберете дермобразиото на BDR?
За разлика от стандартните диамантени микродермоабразивни уреди (повечето от които не са изработени наистина от посипка с диамантен прах, а се използва стомана), накрайникът е от специална, релефна пластмаса, която не наранява кожата, не предизвиква алергии и не падат метални частици при ексфолирането. 
Защо микродермабразиото има толкова благотворно полезно действие?
На всеки 28 дена кожата сменя повърхностния си слой. Новите клетки избутват старите и мъртви клетки и те се настаняват на повърхността. Това причинява разширени и запушени пори и неравна текстура. С натрупването на годините този процес се забавя и вашата кожа застарява и губи блясък. 
Кога се препоръчва?
Микродермабразиото се препоръва както за жени, така и за мъже, за млади (над 16 години) и по-зрели кожи, от всякакъв тип и цвят. Когато кожата е старееща, изморена, несъвършена, суха, девитализирана, удебелена, проблемна, повредена от слънцето и искаме да я направим отново млада и свежа, тази козметична процедура спомага за премахване на зачервяването, неравния телесен цвят и текстура и прави кожата нежна и сияеща. 
Препоръчва се в следните случаи:
• За подмладяване на повредената от слънцето кожа на лицето, шията, раменете, гърба, ръцете и краката; 
• Намаляване на старческите петна; 
• Изравняване на тена; 
• Намаляване на акнето и повърхностните белези от минали травми;
• Премахване на пъпки с бели и черни върхове; 
• За намаляване на стриите;
• Подобряване на цялостното здраве на кожата.​
Микродермабразио предотвратява повторното запушване на порите и ранните знаци на стареене, тъй като буквално започва да ДИША! Обменните процеси започват да протичат по-нормално - себумът и всичко, което се отделя от дермланите слоеве като отпадъчен продукт, може да излезе на повърхността без проблемно и обратно - след процедурите кожата по-ефективно приема прилаганата анти-стареене и анти-акне козметика. 
Къде може да се прилага?
Най-често третираните зони са лицето и врата, но може да се подложите на тази разкрасяваща козметична процедура и  при наличие на други нуждаещи се части на вашето тяло - гърди, рамене, гръб, ръце, колене и лакти. 
От колко процедури се нуждаете?
Тозви вид козметична процедура има прогресивно действие, без да бъде агресивна. Обикновенно резулататът е видим след третия път. При някои клиенти кожата е по-свежа, чиста, гладка още след първия път. Стандартно процедурите се правят на всеки четири седмици, но може и по-често - при по-груба, пореста и проблемна кожа. Традиционният брой необходими процедури е шест. След това  е препоръчително, периодично да се поддържа постигнатият прекрасен вид на кожата на вески месец. 
В кои случаи не се препоръчва микродермабразио?
Не се препоръчва в случай, когато: наскоро сте имали херпес, брадавици, активна розацея, авто-имунни заболявания, наскоро сте претърпели лазерна операция, започнали сте третиране с ретин A, били сте на среден или дълбок химичен пилинг, кола маска или ако сте склонни към хиперпигментация. Също така в случаи на активна екзема, дерматит, псориазис, съдови лезии, "спукани капиляри”, ако сте ХИВ или хепатит В или С положителни, а също така и в случай, че имате нарушения в кръвосъсирването. Преди започване на процедурата козметикът Климентина Георгиева ще се информира за всички тези гореописани състояния, за да бъде проведената процедура по възможно най-ефикасния и ползотворен за вас начин. 
Какви са предимствата на микродермабразиото сред арсенала на най-популярните и ефикасни козметични процедури?
Едно от най-големите предимства е фактът, че веднага след извършване на процедурата, клиентът може да се върне към ежедневните активности. Вашата кожа, за разлика от кожата след някои други процедури, не се подува и не се налага да отсъствате от работа. Микродермабразиото се превръща в предпочитаната процедура за хората, които не желаят да променят ежедневния си ритъм и да се грижат ефективно и редовно за красотата си. Спокойно може да направите процедурата и по време на обедната си почивка, след което да се върнете към нормалния ритъм на работа. 
​Тази процедура се комбинира добре с повърхностните - химични и ензимни пилинги!