УСЛУГИ

Козметичните услуги, основно се делят на апаратни (с апаратура) и ръчни (с козметични продукти). Поради засиленото развитие на технологиите в последното десетилетие, съществуват множество комбинации между тези два основни типа. В козметично студио Tina style, с представител Климентина Георгиева - специалист козметик и собственик на студиото, ще се възползвате от богат набор от комбинирани процедури и адекватна консултация за избор, с цел постигане на желаните от вас резултати!
Хайфу лифтинг
Хайфу лифтинг

Победете гравитацията с най- новата и единствена по рода си технология за лифтиране т.н. ХАЙФУ! Хайфу лифтинг-безоперативен фейс лифтинг на три нива: дълбоко 4,5мм. (мускулно), средно 3,00мм. и повърхностно 1,5мм.

Хидра дермобразио
Хидра дермобразио

Хидра дермобразиото е иновативна апаратна процедура за ексфолиация, химичен пилинг, екстракция и хидратация на кожата на лицето.

Термаж - фракционна радио честота (RF)
Термаж - фракционна радио честота (RF)

Фракционният радиочестотен лифтинг, познат още като Термаж е високо ефективна и модерна технология за минимизиране и заличаване на бръчките, подобряване контура на лицето, текстурата, еластичността и тонуса на кожата. Процедурата е бърза, неинвазивна, за всеки тип кожа и без старнични ефекти!