ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ


​Полезна информация за клиента, при избор на процедура


Как да изберете къде да се подложите на Хайфу процедура!
​Кои са важните моменти за клиента?

За клиента е важно да разбре  на първо място, качествен ли е апарата с който ще се извършва процедурата, на второ място, добре ли е обучен операторът и на трето място- как се сформира цената и за какво точно плаща!
Хайфу е сравнително нова технология, която всъщност не е съвсем неинвазивна и има изветна опастност от заервяване, хематоми, оттоции т.н. Това зависи прдимно от идивидуалната чуствителност на тъканите и най вече от оператора- да знае какво да наблюдава, как да нагласи параметрите според индивидуалните специфики на клиента и точно как да изпълни процедурата.
Технологията е американска, а първият парат се казва Ulthera ,който е бил много скъп, но е вече остарял (първо поколение,  на пазаера има доста ментета на точно този апарат) След това Корея създават Doublo, който е вече второ поколение и с много подобрения! Постепенно, други корейски фирми започват производство на тази технология, някои от които, с много добро качество, а други, по-малки и евтини, по-скоро за домашна употреба.
Качествените апарати са сравнително скъпи, с висок интензитет и HZ (50,60) силно фокусиран лъч на ултразвука!