Апарати

Хайфу (Hifu) безоперативен лифтинг за лице, шия и деколте

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also...
BDR Beauty Defect Repair апарат
Микродермобразио; Микроперфориране; Ултразвуков масаж на лицето.
​BDR е лицензиран в световен мащаб за приложение в козметичните центрове.
Освен накрайник за микроперфорация XL, уреда разполага и с накрайник XS за локално заличаване на вертикални бръчки, както и с накрайник за микродермабразио и ултразвуков масаж на лицето!
 
Същността на метода е неинвазивна иглена микроперфорация, с помощта на която се вкарва хиалуронова киселина и ботокс-заместители. Може да се прилага по цялото лице, околоочен контур, шия и деколте.
Ефектът от BDR е моментален.
Всички клиенти, които са опитали тази процедура остават доволни и верни почитатели!

Уредът ARTSTRY Dermasonic разполага с два свалящи се накрайника: Ултразвуков накрайник и накрайник Derma Ion Galvanic. Ултразвуковият накрайник произвежда ултразвукови вибрации, които създават образуващи мехурчета дюзи, които проникват дълбоко в порите на кожата, за да почистят черни точки, остатъци от грим и замърсявания.
Накрайникът Derma Ion Galvaniс стимулира и масажира кожата на микро ниво, за да постигне пълно проникване на продуктите на Artistry.

  • Ултразвуков накрайник – дълбоко почиства порите.
  • Derma ion - мощен масаж на кожата за повишаване на антиейджинг ефекта.*
  • Galvanic – прав йонен ток, който да даде възможност за максимално проникване на козметичните продукти.
  • 3D вибрации.
  • Пет режима – WRINKLE (ПРОТИВ БРЪЧКИ), LIFT (ЛИФТИНГ), VITAMIN C (ВИТАМИН С), HYDRATE (ХИДРАТИРАНЕ), RADIANT (ЗАСИЯВАНЕ).

Липошок - Hifu за тяло е най-новата технология за премахване на мазнини и стягане! 
ЕДНОКРАТНА ПРОЦЕДУРА!

Този метод за нехирургично отстраняване на мазнините став хит въвмного водещи клиники, тъй като старото поколение апарати за ултразвукова липосукция изолзват нискочестотни, нискоинтензивни и разфокусирани импулси. Поради тази причина, техните резултати са непредсказуеми и нестабилни, а за постигане на видим ефект се изисква курс от няколко процедури. Иновативната технология на Липошок е разработена да въздейства върху нежеланите мастни натрупвания чрез високоинтензивни и фокусирани вълни, благодарение на което се постигат по-стабилни и дълготрайни резулати. Също така, апаратър позволява да се обработват зони и с по-тънък мастен слой, като колена и рамена.
За обработване на избраната зона се използват 2 накрайника действащи на 2 дълбочини - 1,3см. и 0,8см. Мастната тъкан в третираната площ се нагрява до 65°, в резултат на което, мастните клетки мигновено се стапят. Паралелно стова, горните слоеве на кожата се уплътняват и стягат. Освен, че се наблюдава моментален ефект, той расте в рамките на 8 до 12 седмици ( за този период, разрушената мастна тъкан постепенно, чрез естествени процеси се изхвърля от организма). 
Ако се налага следваща процедура в същата зона, то тя може да се направи след 4 седмици.