За TINA STYLE


Основател и собственик на Студио за красота Tina Style Варна е Климентина Георгиева.
За своя салон за красота Tina Style създава уютен кът със стил и красота,  заложила е на топли цветове в бяло и златисто в интериора, така че да накара всяка клиентка да се почувства удобно и да се отпусне в нейните добри ръце.
​В салон Tina Style се предлагат много процедури разкрасяващи всяка дама уважаваща себе си.

В снимки всеки потребител може да разгледа един работен ден в студиото, работния процес и част от салона за красота във Варна Tina Style 


​В козметичния салон за красота Tina Style 

Основател и собственик на Студио за красота Tina Style Варна е Климентина Георгиева.
Климентина Георгиева, управител на салон за красота Tina Style създава уютен кът за красота. Мотото е: Искреност и коректност, лично отношение към всеки клиент и индивидуален подход в изборът на процедури, професионализъм и максимум усърдие в изпълнението! Заложено е на топли цветове в интериора, който да накарат клиентите на салона да се чувстват като у дома си. 
​В салон Tina Style се предлагат много процедури разкрасяващи всяка дама уважаваща себе си.
Един работен ден с клиентка в Тина Стил и Климентина Георгиева 


Венага, преди и след процедура Хайфу. Трябва да се вземе пред вид факта, че няколко месеца след процедурата има градация на резултата, в следствие на продължителното сформиране на нов колаген! 
Преди и след процедура Хайфу
Преди и след процедура Хайфу на гушка
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also...